BaniPeNet
BaniPeNet
Lista Forumurilor Pe Tematici
BaniPeNet | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BANIPENET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi 23 ani
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
BaniPeNet / Oferte Referali / Kudos network produse apple gratis  
Autor
Mesaj Pagini: 1
kudosnetwork
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Castiga Produse Apple Gratis.
Tutorial
Kudos Network

ATENTIE : DACA NU COMPLETATI OFFER (CONTUL ESTE ZERO FARA ACEEA OFERTA) ESTE GRATIS ATENTIE

Este 100% Adevarat eu am castigat un ipod.


Kudosnetwork
Mai jos va voi prezenta o metoda 100% sigura si foarte simpla de a primii gratis un iPhone 4 sau orice alt gadget de ultima generatie (iMac, iPad, iPod, televizoare LED si 3D, Xbox, Playstation 3 sau alte produse). Site-ul se bazeaza pe metoda de marketing online numita Freebie Marketing si e 100% sigura.


Kudosnetwork este o companie infiintata in anul 2007, de LEE Overy si inregistrata in United Kingdom. Aceasta companie a expediat in toata lumea, produse in valoare de peste 700.000€ , celor peste 4.000 de persoane eligibile pentru a primii premiul. Procesul de obtinere a produselor gratis este legitim, acesta fiind aprobat de BBC, CNN si T3. Marile companii precum Intuit si Coral ii platesc pe cei de la Kudosnetwork pentru a le trimite potentiali clienti, astfel Kudosnetwork isi permite sa expediezi orice produs pe gratis.


Pentru a te inregistra trebuie sa parcurgi 3 pasi:


I. Inregistreaza-te pe KudosNetwork.
II. Completeaza una din cele 3 oferte.
III. Inregistreaza-ti prietenii folosind propriul link de recrutare.


I. Inregistrarea

Pentru a te inregistra, trebuie sa completezi un scurt formular in care toate datele introduse trebuie sa fie asemanatoare cu cele din buletin. Introducand date eronate, premiul comandat de dumneavoastra va fi trimis la o adresa gresita.
Site-ul este complet securizat, in bara de la browser apare https in loc de http (S-ul provenind de la Secured), nimeni nu se va folosi ilegal de datele dumneavoastra.


II. Completarea unei oferte


Urmatorul pas, foarte important, este completarea unei singure oferte. Pentru ROMANIA sunt valabile 3 oferte, dintre care doar una este gratis:


- INTUIT: este o companie care se ocupa cu crearea si gestionarea website-urilor. Aceasta oferta este GRATIS si tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe site-ul respectiv. Pentru a completa oferta este necesar un card de credit valid, Visa sau MasterCard.
- REBTEL: este un site, prin intermediul caruia poti efectua apeluri telefonice internationale. Aceasta oferta consta in crearea unui cont pe site si incarcarea acestuia cu 10$ sau 8€. Poti folosi acesti bani pentru a face apeluri telefonice, deci nu pierzi nimic. Pentru a efectua incarcarea contului este nevoie de un card de credit valid sau de un cont pe PayPal.
- WORLDWINNER: este un site cu jocuri online, unde ai posibilitatea de a castiga bani participand la diferite jocuri. Aceasta oferta se poate completa prin crearea unui cont pe site, incarcarea acestuia cu 10$ si cheltuirea sumei participand la jocurile disponibile pe site. Pentru a efectua incarcarea e nevoie de un card de credit sau un cont de PayPal.



ATENTIE: Daca completezi oferta INTUIT, aceasta iti va da posibilitatea de a folosi o pagina web gratis, timp de 30 de zile (pagina cu care iti poti face reclama pentru a castiga cat mai multi referrali). Dupa ce va fi confirmata completarea ofertei, poti sa iti anulezi contul de Intuit. O poti face oricand, in decursul celor 30 de zile, numai sa fie dupa ce a fost confirmata oferta.


Eu am completat oferta INTUIT si totul a decurs bine, deci recomandarea mea este sa completezi aceasta oferta deoarece este gratis si singurul lucru de care ai nevoie este un card de credit valid.


III. Inregistreza-ti prietenii

Mai intai trebuie sa iti alegi produsul pe care vrei sa il primesti. Sub fiecare produs, din oferta lor bogata, se afla numarul de persoane care trebuie sa se inregistreze folosind referral link-ul tau. Produsul ales poate fi oricand modificat pe parcurs.
Acesta este ultimul pas pe care care trebuie sa il parcurgi pentru a fi eligibil pentru a-ti primii premiul dorit. Inregistreaza-ti prietenii folosind referral link-ul personal (care se gaseste la Status). Te poti folosi si de cele 30 de zile gratis oferite de Intuit pentru a-ti creea un site care sa te ajute sa iti recrutezi prietenii.


Acum, eu sunt sigur ca te intrebi daca nu cumva Kudosnetwork este o înselatorie. Permite-mi sa te asigur ca Kudosnetwork nu este, cu siguranta, o înselatorie. Bine cunoscutele companii, cum ar fi AA si Tesco lucreaza cu Kudosnetwork pentru a distribui cadourile. Aceste companii nu ar lucra cu Kudosnetwork daca aceasta ar fi o înselatorie.

Am postat de prin multe surse gasite pe internet , va astept sa va faceti un cont si sa imi spuneti dupa ce ati fost aprobat si v-ati strans 2 prieteni ca ati primit un ipod shufle 4th generation

ACESTA ESTE SITE-UL:

kudos network produse apple gratis castiga produse apple daca completati offer (contul este zero

37.3KB


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la